Här kommer lite till : )

Det är såå himla kul att blogga!!! Städandet innan gästerna kommer startade i morse och nu äntligen kan vi ta det lite lugnt, och vad gör jag tro?! Bloggar!!! Har lite nya kort som ska in. Nu är dukningen komplet. Är lite stolt faktiskt får jag säga. Någon har sagt till mig; "Tro på dig själv", och det gör jag. Ja, jag vet, det är lite rörigt i min blogg, men det blir säkert bättre när man väl har kommit igång bättre. Ska skriva om vår resa till härliga Sälen under jul också, men det kommer efter nyårfesten, för den måste ju in. Ber till gudarna där uppe att gästerna går med på att vara med på min blogg. Lite rödvin på småtimmarna, så är alla positiva hahaha!! 
GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA UNDERBARA VARELSER SOM JAG KÄNNER DÄR UTE!!!!!!!

Kramar på er!



 
Är nöjd med dukningen. Köpte en ny vattenkaraff också från eva solo.
Man måste ju ha vatten till rödvinet : )





Här står jag, nöjd förstås. Ja, jag har min pyjamas på mig, och vill ni veta vad klockan var då? Jo, 16.04. De ni, slå det om ni kan. Man måste provsmaka det röda vinet också. Detsmakade utmärkt!! Det kommer in en efterbild på mig sen hoppas jag haha!!

Ha det allihopa!!

Missa en medlem!!


Jag missade våran underbara katt, Musse bland familjemedlemmarna!!
Han är helt underbar! Han kom till oss för 5 år sedan. Ingen ville veta av han, så Emil sa efter 2 veckor, "Nu kan man väl säga att han är våran, eller?" Klart han är, sa jag tveklöst. Jag tål ju inte katter så dunderbra, men det går bra med Musse. Han är ju ute det mesta. Han kommer in ibland och myser på hög nivå. Han älskar att sova i  Emils säng som ni ser.









Musse i sommarsolen!! Han kan vara aktiv också :)



Hej vad det går!!

Ja, nu är jag här igen!! Lite kul är det allt. Jag har redan fått en kommentar,, av min underbara vän och arbetskamrat, Helen!! Vad roligt att se att det faktiskt funkar. Tänk vad det går fort i utvecklingen : )Här kommer lite kort på min underbara familj!!


Här är Emil9 år mitt i kvällsmaten. Hans kommentar: Tog Emil på bar gärning när han åt kvällsmat! Vad gör du? sa han. Vänta du bara tänkte jag.




Här är Rasmus direkt från duschen. Han vill gärna vara med på kort. Blir det bra så här var hans kommentar. Ja, vad säger man hihi!!



Här är min älskade man, Mathias. Jag frågade faktiskt om han ville vara med i min blogg och det ville han. Då kan man bli tagen på bar gärning. Det får han stå ut med. Ja, han pratar MYCKET i telefon. Tänk om inte mobilen fanns, vad SKÖNT!!



Här kommer lite snabba kort på vår nyårsdukning också, men titta inte för mycket på tapeterna för de är i från 1800-frost, men vi ska ta tag i det, men vi ligger lite lågt just nu med det. I morgon när det är nyårsafton så kommer Peter och Camilla med sina barn, Anton, som går i Emils klass och Emmie som går i nollan. Tobbe och Linda kommer också med deras 3 barn. Sist men inte minst kommer Fredric Regne´r. En kär barndomsvän till Matte. Ska försöka ta lite kort på maten också, vi ska nämligen äta tonfisk!! Inte i plåtburk nu om ni trodde det, nej färsk vara ska det va.

Blev rätt nöjd själv faktiskt om man får säga det.


Lasse Åberg är vår favorit.


Kryssantemum i lime och lite silver strån, toppat med svart ståltråd.












ÄNTLIGEN!!!!

Äntligen har Veronica Nyberg fått tummen ur och har börjat blogga!!! Helt fantastiskt! Det är nog en avkoppling som många säger. Jag måste fixa min kamera, för bilder vill vi ju ha, eller?! Lägger in detta inlägg och ser om det funkar, spännande!!

Tjenixen på er alla glada där ute på Tellus!!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0