NYKLIPPTA GRABBAR!!

                                 
Ja, så här såg grabbarna ut för snart en vecka sedan hihihi!! Hårfagra är de allt. Både jag och Matte har tjockt hår, så de har att brås på. Emil har tyckt att det är ok att jag har klippt han,,,, men,,,,nu är det kört : (  han börjar bli stor min lille Emil : ) Jag kan förstå han, jag är elevassistent, ingen frisör haha!! Givetvis hakar lille Rassebasse på detta. Fast de bli häftigare hos en som kan, och dessutom får man ju klubba,,mums!!

Ha de gott!!

"Att känna glädje över annans glädje, är hemligeheten med lycka"


Våra små rumpnissar!!!


Rumpnissarna ÄLSKAR sina motorfordon!! Jag och Matte åker mer än
gärna också. Matte har åkt motorcykel sedan mopedstadiet. Ett mc-kort
är en dröm Lotta har,,hmhmh.. Vem vet, kanske ngn gång..

PAPPA, DJURVÄN UT TILL FINGERSPETSARNA!!

ÄNTLIGEN har jag fått tummen ur att blogga: ) Var helt slut i helgen : ( Fattar inte vad det är som händer i kroppen, inte kan det vara vårkänslor när man sitter på toa en hel lördag, hihi!! Nu är jag fitt for fight igen!!

När jag har rast ibland, brukar jag gå hem till mina kära föräldrar ocg snika till mig en kopp kaffe. Pappa tycker det är superroligt när jag kommer, för då sitter vi och pratar hur mycket som helst!! Vi pratar gärna om när han var liten och vad han gjorde när han EGENTLIGEN skulle vara i SKOLAN, hmhm.... Och så blir det mycket bilprat. För er som inte vet, så är mitt största intresse, (förrutom grabbarna) bilar!! Jag har varit med pappa sedan jag vara ca 7 år kanske. Köp och sålt bilar, jag var med hela tiden!!! Nog om detta..

Min pappa har ett hjärta av guld,, och guld gillar han vett ni : ) Självklart har min mamma det också. Nu när han går hemma och har det bra så har han en sysselsättning..  När han var i sitt garage(ÄLSKAR sitt garage) så satt, en regnig kväll, en liten katt utanför garaget. Pappa Benny kan inte motstå detta lilla knyte. Vem börjar mata katten!? Jo, pappa!! Detta var nog i Januari ngn gång och han har kvar den än.. Han är allergisk mot djur, men skulle han, skulle han ha en hel kattfarm med diverse fåglar och smådjur : ) Jag tror att Emil har fått detta med djur från morfar. Emil ska ju ta hand om alla djur också. Vilken härlig egenskap att ta han om vilsna djur... Älskar dig pappa såå mycket!!! Och självklart min älskade mamma också...

Ha det gott alla nära och kära!!

"Det du ger till någon, får du alltid tillbaka på något sätt"



Här står min älskade pappa och pratar med pissemissen nedanför.


Här sitter han som bara äter leverpastej : )


Denna bilden säger mycket. De tycker om varandra...MYCKET!!!

ÄR DET TVÅ OLIKA RUM??!

Ja, det skulle man kunna tro.. Jag var och klippte mig och gjorde slingor igår hos min underbara frisör Sofie. De ni,,,är en människa med hjärtat på rätt plats ska ni veta. Hur enkel som helst. Tack för du finns Sofie!!! När jag kom hem hade Emil en kompis här. Full rulle :) När jag tittade in i Emils rum,,,,,fick jag en CHOOCK!!!! Inte för han är en pedant människa, men lite ordning har han.. Ja du vet vad du ska göra sen Emil??? Ja mamma.... Det blev bra till slut,,PUST!! Lite senare idag ska jag göra,,, SUSHI!! Min underbara kollega Helen ska sova här imorgon, så jag måste ju bjuda på ngt gott : ) Vi är väl inte hemma förrän vid 21.30... Har lite smått och gott på skolan och en föreläsning om mobbing, som jag tycker är viktigt att gå på. Kan bli lite vin också på kvällningen : )

Ha en fortsatt disig måndag!!

"Livet är alldeles för kort att hänga upp sig på småsaker, PRATA och lägg det åt sidan"



Välkommen till BOMBEN!!!!


Är detta ett nytt rum!?? Har man eget rum, så kan man faktiskt städa
lite också, Emil är ju faktiskt 9 1/2 år snart. Lite kan man väl kräva av
ungdomen :)


 

HAR GJORT DET IGEN!!

Vad har jag gjort igen tro!?? SUSHI!! Det blev igen tacos igår, som vi nästan ALLTID äter.. Nej, grabbarna åt pommes och hamburgare som Rasmus stekte superbra. Jag och Matte åt sushi. Det är kul att göra saker som man lyckats med!

Igår var jag stendöd,,nja nästan iallafall : ) Var på badhuset med eleverna först, sen åkte jag dit med grabbarna grus. Det tar på en att vara i badhuset. Efter simskolan låg jag och Rasmus i bastun och bara njöt. Tror Emil gjorde det också, han byter ju om på pojk.. Stor kille det!! Sedan fick jag energi och gjorde som sagt var sushi.

Vi hade en riktigt myskväll igår. Matte har jobbar väldigt mycket, så han ville ta igen det på något sätt : ) Mycket kramar och pussar,,,,,,och vin!!! Idag jobbar Matte också, men ibland måste han det för att komma ikapp sig. Så jag gick upp nästan när han gick upp imorse. Myste lite... När han åkte gjorde jag frukost till mig själv. Ibland är det skönt att bara äta själv i lugn och ro,,,vad menar jag då tro?? Inga vilda grabbar uppe!! Hahaha!!!

Idag ska vi äta middag hos Mattes föräldrar. Ska firar i efterskott att svärfar Göran fyllt 60 år!! GRATTIS!! Ska in till stora staden sen och köpa present, men vad skriver jag inte, för Eva kan dyka in i bloggen, fast hon skvallrar nog inte, eller Eva? : )

Ha en fortsatt trevlig lördag, det ska familjen Nyberg ha!!

"Den som har god hälsa och vänner, är rik utan att veta om det"


Matte smygfotograferade,,vilken buse!! Jag är helkoncentrerad!! Grabbarna
norpade lax och grönsaker HELA tiden, gissa om det gick undan med
sushin då?! Hahaha!!


Här ser ni en superlycklig Lotta!!!


Ska man göra såhär vid matbordet!??? Tur Emil sköter sig :)


Ja,,efter maten så var det tvdags. "Så ska det låta"!! Snacka om att vara inne
i tv:n : )


I torsdags så gjorde grabbarna sina egna pizzor!! Gissa om de var stolta.
Pizzorna var VÄLDIGT goda också kan de meddela, Hihihi!!

   
Gjorde en het köttfärssoppa i veckan, allt för att 
bakterierna ska bort :) På kvällen gjorde jag en 
himla god röra. Tonfisk, avokado, tomat, turkisk
yoghurt, samba oelek, solrosskott. MUMS!!! Matte 
gillade det väldigt mycket. "Kan jag ta en till" : )


Till sist kommer spöket
från Årebo!! Ska man vara
fin får man lyda pin,eller!?

 

JAG ÄR SÅÅÅ LYCKLIG!!

Ja, jag är sååå lycklig!!! Förrutom att jag har en helt underbar familj och vänner runt omkring mig, så var jag superlycklig igår!! Varför?? Håll i hatten nu,,,,Jag gjorde EGEN SUSHI igår!! Jag hade förberett mig på att detta kommer nog inte gå så bra, men man måste ju testa flera gånger, så,,,jag var rätt lugn i köket : ) Men resultatet blir hur bra som helst!! HEJA MIG!! Lite ego får man vara. Jag har blivit smittad av en elev vi har, eller Helen hahaha!! När Matte ringde och sa att han var påväg hem så var jag som en solstråle i telefonen(jag brukar vara glad, men då var det ngt extra)Jag lyckades med suchi Matte ropade jag rätt ut. Han trodde jag hade vunnit 1 miljon på lotto : ) Så ringer Helen, och jag bara babblade kände jag, men jag var ju lycklig!!! Nu får Helen inte bara bröd, utan det kan bli sushi också!!! Det blev många bitar, så jag bjöd ner Mattes föräldrar, Eva och Göran. Jag bukade sååå fint, och vet ni, det blev lite vin till maten,,åhhh vad mysigt!! Jag blev godkänd, HÄRLIGT!! Matte tittade på mig och sa, ska vi äta sushi varje dag nu??? Nja, vem vet!!! 

En sak till som gör mig lycklig, jag ska till jobbet imorgon!! JIPPI!! Att gå hemma gör mig knäpp!!! Idag är det bara en,, ja,,säkerhetsdag!?? Man ska vara hemma i 48 timmar efter sista "utskicket". Ett säkert kort när Emil börjar bli friskt är när han börjar bli småtyken. Dessutom har jag haft Rasmus hemma också...pust... Nej, de är himla goa grabbar, men det tar på en : ) Här kommer min underbara sushi!!
Tack alla ni som finns runt omkring oss!!! Syns i morgon Helen!!!!

"Man kan inte umgås med vänner dygnet runt, men att ha dem i hjärtat dygnet runt värmer"



Inte illa för Lotta!! Är lite stolt över mig själv hihi!! Jag hade krabbsticks, lax,
avokado, morot och gurka. MUMS!!!



Kul att duka lite fint när svärföräldrarna kommer!! OCH detta ät kul att göra
i VARDAGEN!!! Det gör väldigt mycket!!!

        
Det här kan man inte få för mycket av!!!!





 

MAGSJUKA ÄR INTE ROLIGT!!!

Nej, jag hoppas att ni håller med!! Igår när jag följde eleverna till taxin, ringe mobilen... Matte mobil?? Han ringer inte i onödan till mig när jag jobbar. Emil hade spytt när han åkte skolbussen hem. Som tur var hann han ut! Man får se det positivt :) Och jag som verkligen trodde att den epedemin var över, men icke sa nicke... Ja, det var bara och ringa min underbara  vän Helen och tala om läget.. Jag som hade sett framemot sushi idag på vår studiedag!! ATTANS!!! Idag åkte jag och Rasmus in en snabbis till Ica Maxi och handla "magsjukevaror". Köpte också påskliljor i kruka. Det är verkligen vår snart!!!

Matte har hur mycket som helst att göra på jobbet, så idag ses vi nog i sängen tror jag... Men det får vara så ett tag framöver. Huvudsaken är att vi mår bra(förrutom magsjuka) och ställer upp på varandra.. Och det gör vi på HÖG nivå!! Nu blir jag lite känslig, tänk vad man kan framkalla tårar fort.. Fast det är ju en bra egenskap, att visa känslor!! I morgon ska jag städa och baka,,,,BRÖD!!!

En revanch i bowling ska vi ha med familjen Henriksson, absolut!!! 2 timmar gäller nästa gång, eller!??

Ja, Helen jag har ändrat lite färger i bloggen, men är inte duktig :( Ändra typsnitt och shofräs vettdu är INTE min grej, men jag ska nog klara det.

Tack alla mina underbara vänner att ni finns!! Utan er, vad skulle man vara då? Nä, det är en bra fråga man kan grunna på.

KRAM PÅ ER ALLA UNDERBARA MÄNNISKOR!!

"Glädjen finns inte i saker, utan inom oss"


Sanering av toaletten!!



Lite uppiggande vårkänslor i magsjukeepedemin : )

BOWLINGKVÄLL!!

I går kl 17.00 bowlade vi med våra äldsta vänner Magnus och Anna, ops!! Vad hemskt det lät, men det är så.. Underbara vänner dessutom!! Vi har delat VÄLDIGT mycket genom åren. De träffades samtidigt som jag och Matte träffades. Vi bodde samtidigt i stan... I samma hyreshus!! Ni kan räkna ut själva hur vi hade det :) Deras 2 barn var också med. Ebba snart 9 år och Casper 6 1/2 år. Våra grabbar var självklart med!! Barnen hade en bana och vi vuxna hade en. Kan säga så här,,, jag är ju en tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna, MEN det är Mange också!! När vi gör något med de som är det blodigt allvar!!! Tar hänsyn till barnen!?? NEJ!!! Det går inte för sig. Vem som vann första serien?? Behöver ni fråga det? Jag!!!!! Med svett i pannan dessutom : ) Jag får PANIK!!(Vem får det också, Helen) när klotet går i rännan!! Vem stod och log bett dåå?? Jag gissa det ni.
 
Efter bowlingen köpte vi med mat och åkte hem till Mange och Anna till Sexdrega. Där satt vi och prata gamla minnen och MYCKET skratt!!! Vi har sååå kul ihop. Med de kan man vara sig själv. TACK FÖR NI FINNS!! Ja, hoppas de tycker likadant, men det tror jag. En ny vecka är påväg.

Ha det gott alla goda människor!!

"Lev idag, i morgon kan det vara för sent"


Coola gänget!! Casper gömmer sig bakom syrran, men jag fick klotet!!


Man måste spexa lite, tycker Mange och Anna.!! Ja, jag är snäll, finns andra kort : )

     
Lite olika stilar kan man lugnt säga...


Rasmus ser väldigt nöjd ut, leder han tro!??

       
Casper och Mange
laddar!!


 
Törstig blir man, enligt
papporna : )

VILKEN FANTASI MAN HAR!!!

Ja, vilken sjuk humor man har ibland :) Eller vad säger ni, Helen och Linda? Vi var på Navet med våra klasser. Ämnet!? Människokroppen. De hade gjort ett stort hjärta!! MEN inte i våra ögon hahaha!!! Dra en slutsats själva!!!



Jag och Matte åkte till Göteborg i måndags eftermiddag. Vi skulle på semenarie på tisdagen, VISMA LÖN,de ni, slå det om ni kan!! Vi passade på att åka ner tidigare. Vi checkade in på Scandic Crown vid 18.00. Myste lite,,,sen var vi på jakt efter en restaurang.. Efter drygt 1 timma kom vi fram till Babar(Ingen sushi Linda)jättemysig restaurang!! Jag åt tonfisk och Matte åt vildsvin. Supergott!! Rekomenderas varmt!! Ett glas rödvin blev det också, på en MÅNDAG!! Ja, man ska mysa i vardagen också, tycker jag iallafall :) Sedan gick vi tillbaka vid 20:00. Titta på tv:n, sen deckade vi vid 21:30. Sov gott?? VERKLIGEN!!! Sedan upp tidigt och äta hotellfrukost, vem gillar inte det!?? Förstod att på vardagar är det till 99% kostymnissar som ligger på hotell, och vi förstås. På semenariet var det jättebra. Mycket intryck, men det ska väl gå, tror jag ; ) Kul att jag och Matte gör detta tillsammans!!

Snart är det fredag(man får se det possitivt) Kram på er!!!!

"Om du tänker för länge på nästa steg, kommer du att tillbringa livet på ett ben"


Utsikt från hissen!!


Matte efter middagen på restaurang Babar!! Han är föööör gullig!!!

VILKEN LÖRDAG!!

Ja, vi hade hur bra som helst igår!!! Vi var på After Dark!! Snacka om underhållning!!


                                                       Se hela bilden
Det var fullt ös alla 100 minuter!! Många goa skratt! After Dark hade 3 föreställningar i Borås, ni kan ju tänka er hur mycket folk det har varit där. Vem sitter JÄMTE oss tro!?? Självaste chefen, Rune John med fru. Är världen liten då!?? Ja, det kan man lugnt säga. Efter föreställningen så tog jag och Matte en promenad in till stan och till Svenska krogen.

                                                             Se hela bilden  
Det kan jag varmt rekomendera!!! Supergod mat. Vi beställde tonfisk till förrätt. Håll i hatten, ett gott vin till det var ett måste :) Till varmrätt tog Matte kalvfilé och jag tog bergtunga. Det bara smälte i munnen!!

                                                            
Väldigt mysigt ställe, enkelt, men väldigt snyggt!! Gå dit, ni kommer inte ångra er.

Efter detta så gick vi till Göta. Ja, vad gjorde vi där kan man undra. Mattes lillebror, Fredrik, även kallas Fritte har kommit hem efter en lång resa, nämligen 6 månader. Var väldigt kul att se honom!! Han var med några kompisar på Göta. Vi tog med han till Grand sen. Var riktigt kul på Grand, jag inget ös, men man kan ha kul ändå!!! 

Efter en helkväll så ringde vi svärmor Eva så hon hämtade oss.. Vi somnade i varandras armar sen. GUD vad härligt!!

Ha en fortsatt trevlig söndag, och Helen, saknar dig!!

"Lyckan smyger sig in genom en dörr du inte visste stog öppen"

                                                     
                                                       

RSS 2.0