LITE BILDER UR NYBERGS-LIVET!!

Ja, här kommer lite blandade bilder, från grävmaskinsbilder till,,,,ja vi får väl se :) Matte och jag är superlyckliga!!! Vår uteplats vid,, ja säger man groventrén är färdig!! Ja, som ni vet har vi lejt bort en hel del, men Matte ville göra stentrappan. Den blev sååå bra!!! Nu känns det som om vi har världens finaste trädgård!!! Vi är så glada!!

Igår var jag bara tvungen att köpa lite ny blommor till den nya uteplatsen :) Blev det bra tycker ni? Tog kort idag, mulet och lite regn, men jag var lycklig fotograf ändå!! Ha det så skoj bland bilderna!!

Ha det!!!

"ATT UPPLEVA DEN EVIGA KÄRLEKEN TAR INTE LÅNG TID"



   
I lördags fick pappis tummen ur!! Ja, vi skulle ha lagt i hans båt för länge sedan i Anten, men han har väldigt mycket att göra :) Det var mysigt, bara jag, mammis och pappis. Jag brukar ha med ngt bihang, men inte denna gång. Kul att få vara dotter ibland :) Jag och pappa har lika sjuk humor. När vi hade lagt i båten skulle vi vidare till godisfabriken vid motorvägen. Allt gick super tills vi skulle hem.... Lotta svänger ut på motorvägen, jag vet att man kör bara ca 300 m ner, sen svänger man av. I samma veva ringer Matte (längtar nog lite hihi) och vi pratar på. Lägger på... Sen känns det som om vi har åkt LITE för långt... GÖTEBORG 26!! Vi skratta så vi höll på att dö!!! Det var bara och vända haha!!!
Undra om mina föräldrar har förtroende för sin dotter längre? Det tror jag nog allt :) Vi hade himla kul i bilen, mungiporna satt fast högt upp!!


En VÄLDIGT lycklig Matte! Ja, det ska han vara tycker jag.





Vi är sååå lyckliga!!!!


Vem är det som kör grävmaskinen???? EMIL! Nu känns det att han börjar bli stor! Han var jätteduktig, full koncentration!! Riktigt duktig var han!!

Kommentarer
Postat av: bettan

Ni ska verkligen va stolta, otroligt fint.Har ingen större lust att titta ut på min egen trädgård precis.

kram kram

2009-07-06 @ 15:57:39
Postat av: Helen

Vilken skillnad! WOW!!! Det blev ju supersnyggt! Hälsa Matte att jag gillar trappan! Ska bli kul att se i verkligheten!!!



Synd med fikan/lunchen på onsdag. Det är den enda dagen då jag är fullbokad... Hade SÅ gärna följt med... typiskt...



Kramis

2009-07-06 @ 17:10:56
URL: http://skruttefia.blogg.se/
Postat av: Linda

Ser ut att bli en superfin trädgård. Trappan är urtjusig!

Vad tror du om fika på torsdag istället? Vore skoj om även Helen kunde hänga på!

=)

2009-07-06 @ 19:16:12
URL: http://lindasverkstad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0