NÅGRA DAGAR I TRÄSLÖVSLÄGE!!


Förra veckan så åkte jag och grabbarna till mammas och pappas husvagn i Träslövsläge.. Vi har haft husvagn där sedan 30 år tillbaka. Jag brukar säga det att vi har varit där sen tunntoaletternas tid, yschabyscha!!! Fast vi klarade oss utmärkt!! Nästan bättre då, än nu :)
Man måste inse att man måste hjälpa sina föräldrar emellenåt. Pappa har alltid haft en "golfbanegräsmatta" vid husvagnen, men,,,ålden tar ut sin rätt, och man orkar inte lika mycket. Japp, då ryker Lottapotta med grabbarna ut!! När vi kom ner till husvagnen var det bara att ta fram gräsklipparen och trimmern.
Jag måste säga att jag mår VÄLDIGT bra att ha gjort en god gärning igen!!! Goda gärningar kan man inte få för mycket av!! Så ligg i nära och kära!
Vi åkte till torget också, det är ett MÅSTE!!! Köpte lite nya blommor till husvagnen. Lite lavendel i landet blev bra, eller?


Trimmat runt tältet också. Mamma och pappa blev jättenöjda!! Vad har man annars skaffat barn till, om de inte hjälper till hahaha!!!


Efter hårt slit (inte alls hihi!) Så la sig Fialottan sig en stund i solstolen och bara njöt!! Man är faktiskt rätt nöjd med sig själv när man har åstakommit ngt.

Återkommer,, har ju varit i djurparken första måndagen på sommatlovet, och de ni, har Emil och Rasse tagit fina kort.

Kram på er!!

GULD FÖRBLINDAR MÅNGA; KÄRLEKEN FÖRBLINDAR ALLA"

Kommentarer
Postat av: Helen

Härligt härligt!

Är du brun som en pepparkaka nu då?!!!



Snart ses vi!!!

Kram Helen

2009-06-25 @ 11:37:51
URL: http://skruttefia.blogg.se/
Postat av: Helen

hihi snart kommer ni!!! LÄÄÄÄÄNGTAR!!!!!! Det ska bli riktigt roligt!!!



Kram Kram!

2009-06-25 @ 20:08:34
URL: http://skruttefia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0