BOWLINGKVÄLL!!

I går kl 17.00 bowlade vi med våra äldsta vänner Magnus och Anna, ops!! Vad hemskt det lät, men det är så.. Underbara vänner dessutom!! Vi har delat VÄLDIGT mycket genom åren. De träffades samtidigt som jag och Matte träffades. Vi bodde samtidigt i stan... I samma hyreshus!! Ni kan räkna ut själva hur vi hade det :) Deras 2 barn var också med. Ebba snart 9 år och Casper 6 1/2 år. Våra grabbar var självklart med!! Barnen hade en bana och vi vuxna hade en. Kan säga så här,,, jag är ju en tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna, MEN det är Mange också!! När vi gör något med de som är det blodigt allvar!!! Tar hänsyn till barnen!?? NEJ!!! Det går inte för sig. Vem som vann första serien?? Behöver ni fråga det? Jag!!!!! Med svett i pannan dessutom : ) Jag får PANIK!!(Vem får det också, Helen) när klotet går i rännan!! Vem stod och log bett dåå?? Jag gissa det ni.
 
Efter bowlingen köpte vi med mat och åkte hem till Mange och Anna till Sexdrega. Där satt vi och prata gamla minnen och MYCKET skratt!!! Vi har sååå kul ihop. Med de kan man vara sig själv. TACK FÖR NI FINNS!! Ja, hoppas de tycker likadant, men det tror jag. En ny vecka är påväg.

Ha det gott alla goda människor!!

"Lev idag, i morgon kan det vara för sent"


Coola gänget!! Casper gömmer sig bakom syrran, men jag fick klotet!!


Man måste spexa lite, tycker Mange och Anna.!! Ja, jag är snäll, finns andra kort : )

     
Lite olika stilar kan man lugnt säga...


Rasmus ser väldigt nöjd ut, leder han tro!??

       
Casper och Mange
laddar!!


 
Törstig blir man, enligt
papporna : )

Kommentarer
Postat av: Magnus o Anna med busfrön

Tusen tack för en jättetrevlig kväll, måste göras om. Om inte så vill Fam Henriksson iallafall ha en revansch eftersom vi inte hade direkt något flyt på gloten.. Ha Ha Barnen pratade redan idag söndag om ytterligare en träff med lek och bus.. vi kan jag alltid sitta och "tjöta" om gamla och nya trevliga minnen det kan aldrig bli tråkigt ihop med er.. Varma hälsningar från oss där borta i _dregaland.

2009-03-08 @ 20:42:38
Postat av: Helen

Bowling är riktigt roligt!!! Synd bara att det mest handlar oom tur.... eller?!!!



Ses imorn!

Kram

2009-03-08 @ 23:11:21
URL: http://skruttefia.blogg.se/
Postat av: Helen

Kul att gå in på bloggen lite då och då för att se om något mer har bytt färg!!!! Snyggt!!! Visst var det inte svårt?!!! Ska du göra en egen header nu då!!! DU har ju massa tid imorn!



Kram

2009-03-09 @ 21:39:50
URL: http://skruttefia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0