STÄDNING :)

Japp, här har det varit storstädning,,utanför huset! Grejat och donat med allt från brygghuset till Affisen, ja husvagnen då ni som inte vet att vi har döpt den : ) Har ställt in Affe under tak och fått lite värme i den, röjt lite i brygghuset, eldat upp gammal bröte, klippt gräset och trimmat kanterna! Ibland får man liksom nya friska tag!! 


                                                              
Synd att de tagen inte kommer så ofta hihihi!!!
                                                  

Ja,,i fredags var det första gången för Rasses simskola för terminen, gissa om han njöt!!! Emils började i torsdags, men han får vänta tills såret har läkt ordentligt.. En annan simmade lite och badade bastu en stund, GUD vad livet är härligt!! Efter badet bar det iväg till HEMMAKVÄLL och hyrde film och,,,, 1KG GODIS!!! Mums vad det är gott att frozza!!!



Lördags då? Jag och Rasse var på familjegympa på friskis och svettis! Rasse tycker det är såå kul!! Vem gillar inte hopp och skutt :) Sedan gick vi på teater med mamma Rosa "Pinocchio". Var mysig.. Hade mycket bra budskap också!!


Se hela bilden     









Se hela bilden








Idag då? Jo, Elaine och Mio snart 6 månader kom och hälsade på !!! Åh så roligt!! Ja, man blir allt lite sugen på en minikille, men nej här är det stopp i den fabriken hahaha!! Alltid kul att busa och gosa med andras! Mycket tjejsnack, ja klart det blev det, räkna ni med ngt annat :) Efter det mysiga besöket så var det dags allt ta tag i, ja har ni läst från börja så vet ni hihihi!!!

Nu ska jag gå och duscha med min älskling och så blir det nog sista filmen att titta på!! Mys är mysigt!!

KRAM PÅ ER!!

"VILL MAN VETA VAD SOM HÄNDER I FRAMTIDEN?"


Kommentarer
Postat av: Helen

Står du ut med att se Pinnochio en gång till nu då?!!! Vad tror du barnen kommer att tycka?



Kram

2009-09-06 @ 21:28:46
URL: http://skruttefia.blogg.se/
Postat av: Åse

Ert hus är väl som gjort för chabby chick-stilen. Det ska var en äldre hustyp till det. Ni är ju lite kompis med Betty. Hon kommer gärna hem och stilar för en liten nätt slant kan man tänka. Ja tack. Jag kommer gärna på husesyn när det är klart! Självklart!!!!

kram på dig!

2009-09-06 @ 22:12:10
URL: http://rapportfranlandet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0