PREMIÄR FÖR KRÄFTOR!!

Igår kom Robert, Sosso och deras son Max 4,5 år till oss. Vi skulle nämligen fiska kräftor!! Vart vi var??? Sådant säger man ju inte!!! Tji fick ni :) Det var jätteroligt, speciellt grabbarna tyckte det,,då menar jag ALLA grabbar hhi!!
Vi la i burarna vid 17.00, åt god,,håll i er,,,3 rätters, jajamensan Lotta hade fixat och donat nästan hela dagen (jag och Rasse var på familjegympa på förmiddan) Första lyft gjorde vi vid 21.00 kanske. Fick en hel del faktiskt. Andra lyftet gick papporna ut själva....Blev mycket den gången också, tjoho vad kul!!

Nu har Matte kokat godingarna och nu, Robert och Sosso är det bara att boka in en helg när kräftorna ska ätas upp :)


Ja nu är de snart.....


KOKTA!!!!!

Thingeling!!!

"VILL MAN KOMMA LÅNGT,HÅLL DIG TILL DEN SANNA KÄRLEKEN"

MÄNNISKORS VÄRDE..

Ja, igår när jag städade så bläddrade jag i en bok som jag fick av underbara Helen i höstas. Boken heter "omtankar" och man skriver i själv vad man tycker för den person som ska få den. Ja, ni som känner mig, precis, tårarna kom.. I den bok står så mycket positivt, och det bästa, det är bara om mig.
Man känner att man är älskad av så många, och det är en sån härlig känsla. Jag har även fått en alldeles underbar ängel av Helen som jag tittar på varje kväll jag ska gå och lägga mig. Det ni,,,stärker mig något så otroligt!!!


Ville göra detta inlägg för jag tror att många inte värdesätter sig själva, MEN från och med ska ni göra det!! Jag säger som Matte, det är det som finns inuti kroppen som räknas.

Ha en fortsatt härlig lördag!!

"BLI ÄLSKAD FÖR DEN DU ÄR"


HÄRLIG DAG :)

En superduper-bra dag idag!! Ja, den var och är faktiskt det!! Våra elever skötte sig exemplarisk i djurparken, men de vet också något, det är ingen idé att tramsa för då blir det inget roligt heller. De är helt enkelt underbara!!! Några som också är helt underbara är mina Tellus-kollegor, Helen och Bettan!! Tack för ni finns!!!

Fyll på med vin och bara njut!!!

"KÄRLEK ÄR ETT NATURLIGT LÄKEMEDEL"


PREMIÄR PÅ HÖG NIVÅ :)

Jaaa,,,i helgen var vi på vår första tur med "Affe", ja husvagnen för er som inte vet :) Det var såå mysigt att vara så nära familjen, det är ju inteså stort i lilla Affe. Det bar iväg till Malö camping som ligger på Orust. Jättefin camping med bara 50 platser, MEN att ha båten ca 100 m ifrån husvagnen är inte alls dumt!!! Nu står vi på kö på säsongsplats där, och hoppas innerligt att vi får en, ber till gudrna där uppe i skyn :) Kan meddela att Matte ville inte åka hem i söndags, det ni är inte illa hihihi!!! Här kommer lite blider från helgens utflykter. På Tjörn och Orust var det "öppna varv", det kunde vi inte vissa på lördagen. Öppna varv??? Ja, båtmässa på land och hav kan man säga :)

Ha en fortsatt trevlig tisdag!!!
"Bättre få äkta vänner, än många oäkta"



Affe är på plats : )





Alla trivdes superduper-bra första natten i VÅR EGNA husvagn!!!!


På morgonkvisten låg storebror hos lillebror!!?? Hmhmh....

På lördagen bar det iväg till Ellös och båtmässa för hela slanten!! Vi var ombord på en katamaran!! Ja, fyra stor sovrum(missa ett sovrum), stort kök, stort vardagsrum, jättestor uteplats + myshörna, VILKEN GREJ!!!







Visst var suggorna fina på Orust!!!


Linfärja måste man åka om man vill komma till vackra Malö!!!


Innan färjan gick, så hann jag och Matte med lite mys, alltid härligt att kramas!!!


Eller när gick färjan?? Gosade vi för mycket?? Gick den utan oss!!!!


Här ska ni veta, är mina favvokillar!!!!


Efter en lång och intensiv dag med båttittandet, så blev det grillat kött och korv, mumsfillibabba!!!


Vad skulle livet vara om det inte fanns krabbor!??,,,,,,
INGET KRABBRACE!!!!!


Till sist,,vårt första kvitto på campingplats!!!! Hahahah!!!!

KRÄFTSKIVA I KINNARUMMA!!!

I fredags åkte BARA jag och mamsen till Varberg! Inga grabbar, kan ni fatta?? Kändes hur konstigt som helst : ) Mamma Rosa plockade hem lite från deras husvagn, den ska ev säljas, då är det gott att tagit hem som inte åker med i priset hihi!!
Ni ska veta att jag fick värsta chocken när vi var och handlade. Jag lämnade in harryboyen och se om jag vann, och det gjorde jag!!! En summa som jag blev pionröd av, mamma skrattade åt mig :) Ingen stor summa för många, men stor för mig. Mamma är helt otrolig, ska bju på allt jämt, MEN nu bjöd jag på pizza på Terrassen på campingen. Hon höll på att tjata emot, men jag VANN!!!


Det var mysigt att vara med mamma själv, det är ju alltid någon grabb som är med... Förresten, de fiskade kräftor, så de var överlyckliga :) Tack för du finns mamma, och pappa förstås!!! Älskar er!!

Japp, då var det kräftskiva i Kinnarumma på hög nivå!! Ja, jag drack vin och Matte,,,drack Loka och en öl. Nu var den min tur att vara lite på lullan :) Matte tyckte det nog var roligt, för han fyllde på glaset hela tiden, fy skäms!! "Jag tar hand om dig i morgon" sa han, MEN det behövde han inte, pigg som en nötkärna!! Byalaget i Kinnarumma ordnar en kräftskiva varje år. Detta var andra gången vi var där. De ordnar väldigt mycket för barnen :) Tipspromenad, stationsövningar, lekar, clownuppträdande och mycket mer!!! Var en jättetrevlig kväll, Tack Byalaget att ni finns!!!


Full koncentration av Rasse!!!


Ja, Camilla, hur gick det med hallonspottningen hihi!!


Lekledarna var P-A och Ilka. Här på jakt efter dumlekolor, heja Emil!!


Dålig bild, men himla kul show!! Rasse var uppe på scenen! Han skratta så tårarna sprutade :) Superroligt clown!!

Vi vill tacka Byalaget för en oförglömlig kväll!!! Tack!!!!

Nu ska jag ta tag i dammsugaren, TROR JAG :) Ska börja jobba imorgon, lite pirrigt, men väldigt roligt!!!
Ha det!!!

"DEN SOM INTE HATA KAN INTE HELLER ÄLSKA"


IN I DET SISTA...

Ja, snart börjar man jobba efter 9 härliga veckor!!! Ska bli skönt att komma in i vardagen igen, längta efter helgen framförallt!!! MEN vi har gjort en hel del ändå tillsammans, Varberg, Ängeviken (Tjörn), Skräddarön (Marstrand), benbrott ; ), husvagnsköp och mycket mer!! Summan av kardemumman så har vi haft en alldeles utmärkt semester i år :)

Igår kom min mormor Asta på besök med mamma och pappa. SÅ HIMLA MYSIGT!!! Ja, hembakat skulle det ju vá...


Är inte mina hollongrottor söta!! Gjorda i knäckformar!!


Häxkaka?? Nej, det är ju en bläbärssockerkaka!!! Mumsig!!!


Ja, hur blev firandet av våra 16 år tillsammans då? Jo, champagne blev det, vita gladiolus och en väska till mammsen från BETTYS hahaha!!! Gjorde sushi och bjöd ner svärmor och svärfar, man ska fira med nära och kära!! En alldeles underbar dag, fast mycket, mycket känslor!!! Älskar dig Mattias!!!







Nu gott folk ska jag,,,klippa gräset, om det inte regnar och tvätta Corvetten, eller ja, ja då, passaten hahaha!!!

MÅ GOTT!!!

"GULD FÖBLINAD MÅNGA, MEN KÄRLEKEN FÖRBLINDAR ALLA"

ÄNNU MER SEMESTER-BILDER!!!

Här kommer mer underbara bilder! Sitter och bara njuter av allt vi har gjort på semestern : ) Har ju några dagar kvar, undra vad man ska göra? Grabbarna har börjat lägga sig i tid iför skolan, jag har börjat gå upp när Matte åker, ja,ja,,,halvtimme efter ; )



Ha det gott underbara vänner!!

"DE MÄNNISKOR SOM FÅTT MEST UT AV LIVET ÄR INTE DE MÄNNISKOR SOM LEVT ETT SEKEL, UTAN DE SOM LEVT VARJE MINUT"


Här gåååår deeeett uuuuuundannnnn!!!!


Här är vi på Dyrön och firar att Emil är först i familjen med gips, visst ska man fira allt som går att fira hihi!!!


Emil tog kort på sina förälskade föräldrar!!!


Visst är kyrkan i Skärhamn häftig!!! En glad dessutom : )


Håll i hatten, för här går det undan!!!!

En lycklig kapten :)


Marstrands fästning från båten...


Denna yacht låg lite utanför Marstrands hamn... VEM kan bo på den tro??? Är det jag, eller!!!


Här är en bild från badplatsen på Skräddarön. Dessvärre var vi aldrig där, jo,,en gång då, men vi var ute med båten istället, mycket mysigare!!!


Japp, mamma invigde sin cykelhjälm som jag fick i present av svärmor och svärfar! Ni som vet,,,jag vurpade rätt illa i Varberg : ( Nu är det hjälm som gäller!!!!


Japp, nu var vi i Stenungsund. Lite kaxigt, när man kliver upp på bryggan är min i centrum, coolt!!!


Kan man fiska krabbor med bruten arm??? Inga som helst problem : )

16 ÅR!! Och mycket mer!!

Ja, idag firar jag och Matte 16 hela år tillsammans!!! Jag har varit tillsammans med han i halva mitt liv idag, helt otroligt!! Jag älskar han sååå mycket! Konstigt att man kan älska någon mer och mer ju längre tiden går, fast är kärleken så stark, så är det inte konstigt! Ska iväg och köpa lite champagne idag, och så blir det nog hemmagjord sushi! DET var längesen!

Ja, nu till vår semester på Skräddarön! Den blev lite dramatisk som ni vet... Kom dit på förra måndagen, på tisdag bröt Emil armen, på onsdag operarade Emil sig. Torsdag, fredag och lördag var vi ute på havet hela dagarna långa!!! Det var Emils önskan :) På fredagen kom svärmor, farmor och mamma Eva på besök, superkul tyckte hela familjen. Hon tycker det är härligt att vara på havet! Njöt verkligen (hoppas jag )

Lunch på Nordevik hotell i Skärhamn




Mattes minsta bror Fritte kom på lördagen. De är sååå lika, studerade noga :) Kan bara säga,,,för 10 år sen var Matte lika mörkt i håret som Fritte, MEN om 10 år Fritte är du som Matte i håret hahaha!!!! De du!!


Mysig liten stuga på Skräddarön!

     
Enkelt men helt ok!!


GÖKSÄTER! Deras svar på vårt Ullared! Det kliade i fingrarna kan man säga :)


Här sitter vi på Kungälvs lasarett. Emil var superstrong!!!

   
Ja, grabbarna var HELT slut, inte konstigt,, var på lasarettet från 17 till 02.00!!




02.00 var det klart, äntligen sa Emil!! MEN 09.00 bar det iväg till Östra.

Påväg till Östra, gissa om mamma var nervör? KUnde inte slappna av direkt..

Mer kommer sen av vår dramatiska resa till Bohuslän ;)

Ha en trevlig dag!!
"LEV LIVET, I MORGON KAN DET VARA FÖRSENT"

SKRÄDDARÖN!!

Ja, vi hyrde en stuga på Skräddarön via kommunal, superbilligt!! Ön ligger brevid Marstrand, jättefint! MEN Vi har inte kunnat utforska ön ordentligt...
 
Vi kom hit i måndags och i tisdags åkte vi till Mattes kusin Karin med man Per Forsman och deras 3 barn, Kajsa, Maja och Felix. Studsmatta..... Barnen hade jätteroligt tills Emil bröt armen : ( Ja, till Henåns vårdcentral vid 16.00 vidare till röntgen på Kungälvs lasarett. 02.00 kom vi ut med Emil helgipsad. De skulle titta på röntgenbilderna som idag och höra av sig om det kanske blir operation, ja det ringde idag...
                                                                           
                                                                               Emils favodjur, utter!!!

Fick samtal från Matte nu, Emil ligger på operation... Övre benet i armbågen är av,,, Stackarn!!!! Bilder kommer sen. Kan bara säga, en studsmatta kommer inte på tal hemma, fast de har himla kul med den, och de sa faktiskt Emil också. Emil har varit superduktig genom det här!! Får se om de kommer ikväll eller om de sover över. Skriver sen hur det har gått..

Ha en fortsatt solig dag!!

"TÄNK POSITIVT, DET KUNDE HA VARIT VÄRRE"


VÅR LILLA "AFFE"!!!

Ja, i fredags gjorde jag och Matte en liten nätt tripp till,,,UPPSALA!!! Ja, vi hade sett en superduper husvagn där! Vad gör man inte för en fräsch husvagn!! 03.09 gick jag och la mig!!! Igår åkte vi till Kungsbacka och köpte ytterligare en husvagn! Skoja bara, mammis och pappis har bytt upp sig!!! Jag säger bara, "man ska ha husvagn" Hahahaha!!!

Kör i vind!!!

"Trygghet är äkta kärlek"


Vår "Affe". En Öggestorp Comfort 520 -87. Jättefin!!!


Mammis och pappis husvagn, en Fendt Diamant -81. Superfräsch!!!

RSS 2.0