EMIL 10 ÅR!!!!

Japp, här har det varit kalas för hela slanten idag!!! Våran Emil fyller 10 år!! Tiden bara rusar förbi! Tänk på att stanna upp ibland och njut av det du har runt omkring dig!!

Jag var 22 år när Emil såg världen första gången. MEN ni ska veta hur nervös jag var när jag skulle berätta att vi var gravida för mamma och pappa.

Jag hade köpt med semlor hem till mamma och pappa. Mammas första kommentar "Vad är det nu som har hänt"? Jag var nervös innan, men nu var jag genomsvettig :) Vi började fika och ...."Jag är gravid". Pappa ställde sig genast upp och började gå fram och tillbaka i köket, "Vi fixar detta Lotta, vi fixar det". Tja, det var ju jag och Mattias som skulle fixa det, eller hahaha!!

Jag vill bara säga tack mamma, pappa, farfar, farmor att ni har ställt upp så himla mycket för oss!! Ni är verkligen guld värda!! Pssst....Undra om de vet att jag ska gå upp på heltid på tisdag :)

Ja man ska verkligen ta vara på varann och ta dagen som om den vore den sista....


Vad fick en annan när man fyllde 10 år??? Ja, inte var det en laptop inte...


Rätt lycklig eller!!!


Något som värmde väldigt mycket inombords var att min mormor Asta kom med till kalaset mamma och pappa. Grabbarna tyckte det var roligt, de liksom tar hand om Asta, stänger bildörren, drar ut stolen och mycket kramar förstås!!! Tack mormor för att du kom idag!!! Det värmer mycket mycket mer än vad du tror hos mig!!!


Snacka om girlpower!!!!!


Efter en lång men härlig dag så blev det till sist kvällsmat! Superduper enkel tacopaj!!

Har lite huvudvärk...stress, spänning eller bara tröttvärk. Nu ska jag ta med man och BT och hopp i säng, blir ingen tv idag!!!

Kram kram

"DRÖM OM MORGONDAGEN,MINNS GÅRDDAGEN, LEV I NUET"

Lite blandat...

Ja, ja vet.. Har inte uppdaterat på läääängeeeee...... MEN(älskar dina MEN Helen hihih!) jag har inte haft den tiden, så enkelt är det. Mycket aktiviteter med grabbsen här hemma. De går i första hand...bloggen??Nja, kanske tredje, fjärde hand hahaha!!!

När jag och Rasse kom hem efter brottningen i onsdags, så var det pizza och en STOR bukett blommor på bordet!!! Gissa om jag blev glad!!! Det värmer sååå mycket i mitt lilla hjärta, fast jag har ett stort hjärta tycker jag nog allt :) Eller vad tycker ni?





Förra fredagen fick jag och Emil en lysande idé..Lite knäpp, men superkul!!! Vi skulle köpa en av varje godis som fanns i hyllan på ICA KVANTUM. Till en början så trodde inte vi att det skulle bli mycket, trodde vi ja. Det blev en rejäl påse ska ni veta :) TJOHOOO vad gott!!! Idag ska vi göra likadant på ICA MAXI!!!





Ja, ni som inte vet,,,jag bara ÄLSKAR julen!! Har nog fått det av min älskade pappa!!! Jag ljuger inte om jag säger att han har ca 70 tomtar BARA i bokhyllan!! HEJA JULEN PAPPA!!! Har gjort våran adventljusstake till vårt härliga vardagsrum. Tycker själv att den blev helt ok!!! TRO PÅ DIG SJÄLV!!!



Ja, vem kan inte vara stolt!!! Vi är sååå lyckliga över vårt vardagsrum!!! Åhhh vad vi njuter där!!!! Ja, ja tolka det hur ni vill hihihi!!! Nu har gardinerna kommit upp!! Superfina!! Tyget har ett.... Paesly, Pejsly, Pesly, Päjsly mönster, ja stavningen då??? Inte så noga, tyget är snyggt ändå :)




Det var inte enkelt att sätta in fingerkrokarna i gardinerna... MEN vem satt och försökte med det??? Jag älskar dig så mycket Matte!!!


Nu ska vi åka till Rasses simskola, så....ha det bäst och trevlig helg på er!!!

Kram kram

"DU VET VÄL OM ATT DU ÄR VÄRDEFULL"

Fredagen 13:e.....

Ja, en annan är hemma idag från jobbet...Fast inte pga dagen!! Rasmus och Emil tog sprutan igår och Rasmus är hängig och varm..Det kostar att ligga på topp :)

Har ju glömt!!! Förlåt älskade svärmor!!! Har ju inte bloggat om "LADYS NIGHT"!!! Det var en supertrevlig kväll! Kompisen Annika följde med, kul kul!!!

Vi åkte tåg ner till Göteborg, måste ju skåla lite ; ) Vi åt på en superbra restaurang,,,vad hette den nu igen?? Den var italiensk iallafall :)

Är detta typiskt mig och inte komma ihåg?? Supergod mat. Eva!!!Vad hette den???


Supergod pasta, proppmätta!!!


Tjoho vad roligt vi har!!!!



Tack för en supertrevlig kväll!!! Visst blir det nästa år också!!!!!

Ta det lugnt idag....

"DU ÄR DEN DU GÖR DIG TILL"

Gissa vem som är lycklig....

Ja, lycklig är bara förnamnet :) Vi är sååå glada för vårt nya vardagsrum!!! Tapeterna blev så bra!! Tur att vi har världens bästa målare(grabbarna säger världens sämsta målare, allt för att retas haha!)David. Det går inte att tacka nog för det du har gjort,,,,whiskeykväll???

Gardiner är beställda och förhoppningsvis kommer elektrikern imorgon, GUD VAD HÄRLIGT!!!

Greven sitter i telefon....som vanligt hahaha!!!!


Vad gillar ni dörrarna?


Lampetterna inköpta från Tradera!!!


Skylten ovanför dörrarna har jag fått av kollegan Bettan i present!! Skylten säger allt!!! Matte tycker om den jättemycket!!

Ska bara upp lite väggord och tavlor också, sen är allt tipptopp!!

Nattinatti!!!!

"VAR LYCKLIG FÖR DET DU KAN"

Jag älskar goda gärningar...

Ja, för många goda gärningar kan man nog aldrig göra... Själv mår jag bra i kropp och själ när jag har gjort något gott för andra och självklart mig själv, om man får vara lite ego :)

Alla helgona-helgen är helg för mig och Matte...

För 15 år sedan körde en nära vän till oss ihjäl sig. Det tog hårt på oss, speciellt Matte som har känt Fredrik, som han hette längre än mig.. En alldeles underbar människa, fick en alltid att skratta, var alltid glad själv.

Varje Alla hegona tänder vi ljus på hans grav. Vi har nog inte missat ett enda år. Vi har pulsat i ljup snö, vi har gått i regnväder, jag har varit höggravid, fedriga har vi varit,,,,,men,,,,,vi har alltid åkt till graven.

Samtidigt givetvis tänder vi på min farfars och farmors grav och min morfars grav. Det känns sååå bra efteråt!!!



Nöjda grabbar bakom min morfars grav...


Iår tände jag och Matte en marcshall i minneslunden. Dels för att det är så himla vacket, men också för allt vi har gått igenom. Vet ni vad...Vi tände den faktiskt samtidigt!!!!



Nu väntar mitt jobb och älskade kollegor på mig :)

Kram kram

"EN LITEN SAK KAN BLI STOR FÖR EN ANNAN"


Tänk vad glad man kan bli...

Oooojaaaaa!!! Igår kan man nästan tro att det är min födelsedag!!! Lite nyfikna???? Skulle jag också vara hahaha!!! Nä,,skämt åsido...Helen kom med en hel påse full med kläder till....MIG!!! Gudars vad roligt!!



    
Emil hjälpte mig att ha en liten modevisning a´la Årebo!!! Jag fick blinda medans han valde ut kläder och tog på mig detta. Riktigt duktig var han!!! Ta kort kan han också...måste vara mina gener :) Nej, självklart har Matte ett finger med i spelet!! LOVE YOU!!!

OJ!! Nu ska jag åka och hämta Rasse hos kompisarna....

Kram kram

"VAD TACKSAM FÖR DET DU HAR"

God gärning och GARDINER!!!

Ja, den goda gärningen...Har gjort egna allahelgona-dekorationer!! Jag älskar och pilla med allt vad naturen har att erbjuda...Mina kransar bestod av rönnbär, pinnar, grankvistar, mossa och smällbär. Jag tycker själv att de blev jättefina..

Vi la kransar på min farfar och farmors grav, min morfars grav och Mattes morfar och mormors grav.. Jag måste säga att jag(vet att Matte också gör det) mår väldigt bra efter att ha varit på kyrkogården och tänt ljus och lägga
 ngt fint på graven... Ja,,,känns bra i själen.



Håll i er gott folk...Lotta har fått upp gardiner på andra våning!!! Tack Sofie för "receptet" på gardinerna!!! Jag är såååå himla nöjd!!




Pssst..Hoppas du tycker om ditt nya rum Helen :)

Nu ska hela familjen gå på bio och se filmen "UPP". Vi ska möta familjen Nillson oxå!!

Ha en fortsatt trevlig söndag!!!

"HAR DU GJORT NGT GOTT, FÅR DU ALLTID TILLBAKA DET PÅ ETT ELLER ANNAT SÄTT"

RSS 2.0