Snart är 2009 förbi...

Innan jag börjar,,,, - 18,4!!!! Bbbrrrr vad kallt!!!!

Visst går ett år fort när man har skoj :) För oss i Årebo har det svischat förbi av bara farten!!! Tänkte sumera året 2009 i nästa inlägg, så håll ut :)

Lite blandade bilder tänkte jag mig idag, japp, så det så :) Jag har ju tagit lite bilder med min julklapp tshiiiii!!! Fast det är ingen höjdarkamera i den, men det gör ju ingenting alls!!!


Hur många lampor är det i granen iår???

 
Emil och Rasmus klär granen med andakt :)

 
Visst är snön härlig!!!


Hur många tomtar går det plats i bokhyllan hos mamma och pappa???




Vi önskar alla våra underbara, omtänksamma, roliga, härliga, spontana vänner ETT RIKTIGT GOTT NYTT ÅR redan nu, för ni vet ju hur smsen går, de kan ju komma fram på morgonkvisten om man har tur i morgon!!!

Vi vill också passa på att tacka alla ni som verkligen har brytt er om vår familj och som har stöttat oss. Utan er hade det varit tuffare!! Tack snälla ni!!!!

Kram på er alla!!

Emil, Rasmus, Mathias och Lotta

"Julen var här, och lyser frid på jorden"....


Tänk vad fort julen springer förbi...Lite för fort tycker jag, för jag ÄLSKAR julen!! Visst, lite stress hit och dit, men ljuvligt!!! Vi brukar åka till Sälen under julhelgen, fast iår var vi hemma. Åkte ju till Turkiet i höstas, och de mina vänner kostar ju endel om man vill shoppa lite :)

Mamma, pappa, min bror Fredrik och hans sambo Theres kom på eftermiddagen och åt god mat med oss. Vi hade julklappsleken för första gången...Hmhmhm... det gick hett till stundtals :)

På kvällen kom Eva och Göran, MAttes föräldrar. Vi åt julmat än en gång, mums!!! Lite senare spelade vi ett spelk som heter "Med andra ord". Det var jättejättekul!! Vi skrattade så tårarna kom!!!

Ja, julen är mysig när man träffas och bara är tillsammans!! Härligt!!

Idag ska vi på bio, "Alvin och gänget 2". Hoppas den är lika bra som första, för då skrattade Matte och jag minst lika mycket :)

Kram kram





Jag och grabbarna byggde en stor snölykta dan innan dopparedan. Hjärtanen har Emil gjort!!! Jättejättefina!!!






Ja, jag och Matte skulle inte byta julklappar, MEN jag kunde inte låta bli hihihi!! Köpte 3 olika whiskey-sorter!! Han har ju blivit ett "fan" till whiskeyn, men jag har inte kommit så långt än ;) Han blev jätteglad!! Matte kunde inte heller låta bli,,ajabaja...Fick en liten chock när jag öppnade paketet... Han hade gett mig tusen ledtrådar, men jag hade ingen aning. I paket låg en i-phone!! Jag blev glatt överraskad!!! Inte för att jag behövde en ny mobil, men det tyckte tydligen Matte. Puss på dig!!!




Kortet är tagit vid svärföräldrarnas sågverk. Härlig bild. Vattnet som rinner kommer från dammen som ligger ovanför.

Hahahaha!!!!


En liten utmaning från Helen :) Skulle rita sig på paint...hmhmmh.... Ja, talang för att rita??? Nej!!! Är svart som natten idag!!! Ja, du Helen...Du vet inte var jag var idag vid 11-tiden. Gissar du rätt, köp alla trisslotter du kan...

Kram

Man ska stjäla....

Ja, när jag kom till Årebo för 16 år sedan och vi skulle fira vår första jul tillsammans, så sa Eva, min svärmor så här; "Man ska ta en gran från någon annans marker" Hoppsan, jag hade missat ngt :) Så iår har vi stulit från.....SVÄRFÖRÄLDRARNA!!! Fast det brukar bli så hihihi!!! Granen är jättefin!!! I år ska vi klä den med.....säger jag inte!!! Ni får se!! Fast jag vet att några där ute vet vad som ska hänga i den.

Med oss i skogen hade vi familjen Tengskog. Härliga människor. Malin och Stefans barn, Isabella 9 år och Joel 6 år lekte med grabbarna så det yrde om det hahaha!!!

Korvgrillning vid -10 är såååå gott!!! Med oss hade vi lite vätska, varm choklad, kaffe, öl och jägermeister!! Inte dumt, det där jägermeister!!!

Nu ska jag lägga mig jämte Matte i soffan och bara njuta av jul-ledigheten!!!! Ska sova jääätttteeeeelänge imorgon!!!!
Kram kram



Tänk om man kan grilla korv fortare:)


Stefan langar korvbröd för fullt :)


Här sitter hövdingen och tar det lugnt och fint :)


Ja, då går vi hemåt med vår jättefina gran!!!!

Snart är det jullov...

Känner man sig så här inför jullovet?? Ja, lite seg är väl man allt, men än så har jag krafter kvar hihi!!

Hur har det varit och vikarierat denna period fram till jul? Ja, jag kan ju bara säga en sak....De små "hålen man har utan eleverna är inte mycket att hänga i granen :) Det finns ALLTID ngt att göra!!




Sen är det lite annorlunda inför en avslutning, vissa saker ska bara bli färdiga, t ex Tellus tidning. Den ska ges ut idag...pust... Fast Helen, vi har bara julfesten kvar!! Inte illa!!! Nu ska jag strax åka till jobbet, så ni får ha det bäst idag!! Och vet ni vad?? I morgon är det JULLOV!!! Ja, klockan 10.00!!

kram kram

"TA VARA PÅ DIN FAMILJ, DEN HAR DU BARA TILL LÅNS"

Det finns en mening med allt....

Jag bara älskar mina väggord!! Varje text har ngt som man verkligen tar och funderar... Jag läser alla citaten varje dag, går knappt att smita förbi de :) Ja, nu har jag lagt in bilder...OCH JAG KAN INTE ROTERA DE I BLOGGEN......HJÄLP!!!!! Fast ni är väl böjliga hihihi!! Nu ska jag gå och mysa med Matte!!!

Kram på er!!!

 








mums!!!

Jag provade att göra lite julgodis i tisdags. Gissa om det blev gott!!! Wienernougat, glöggtryffel och krispgodis blev det,, Matte föll för wienernougaten :) Grabbarna åt av alla de sorter, det var ju godis hahaha!!!

Nu ska jag hopp i säng, för imorgon vet ni....är en annan dag :)
Kram i massor!!!

Jul jul, strålande jul....

Idag har ALLA mina grabbar varit med och bakat pepparkakshus!! Blev hur mysigt som helst! Satte lite belysning inuti... Grabbarna väntar bara när de får ÄTA UPP DET!! Ja, vi får väl ha det ett tag tror jag hihihi!!!

Nu blir det tv-tittande!!

KRAM!!!




Har ju glömt...

Ja, det man inte har i kålan allstså :) Vi var ju på Lek och Buslandet i Göteberg i lördags.
Emil ville inte ha ngt stort kalas, så han fick ta med sn lillebrorsa, hur kul är det på en skala 1-10???

Han fick ta med sig en kompis....och kompisen blev Zackeeee!!! Med på vår tripp var också Fredric, gammal klasskompis till Matte och hans pojk Hampus 6 år.

Tro ni VI lekte??? OJAAAA!!! Jag var med de mindre grabbarna och sprang omkring som en yr höna :) 




Göra egen slush puppie är superpoulärt :)


Ja, idag har Helen sagt hej då på ett tag :( Lite sorgligt... När Helen gick i eftermiddags, så kändes det som om hon skulle "gå och kopiera", men icke.. Imorgon ska hon operera sig och är borta januari ut. Jag kommer VERKLIGEN sakna dig i massor,MEN vi kommer ha kontakt, var så säker!!!

Nu är det så här va, att jag ska vicka för Helen. Idag förstod jag hur lite tid en lärare har, med tanke på allt som ska göras!!! Var lite kaxig, jag slutar nog 16.00 idag. Tro inte det dööö!!! 16.30 lämnar jag skolan, och då hann jag inte allt jag skulle ha gjort.. Kommer säkert in i mina sysslor så småningom :)

kramkram

"CARPE DIEM"


RSS 2.0