.....SKITNERVÖS!!!!

Har varit lite cool inför resan, MEN nu kör det i hela kroppen. Har varit på toa 2 ggr redan på morgonkvisten,, Fast jag pratade med Rikard igår, min kära kollega Helens man. Jag går på hans linje, det är coolt när det lufter. Hallå!! Visst är det coolt att flllyyygggaaaaaaa!!!!! Ska åka till jobbet om en pyttestund. Ja, det är bara 9 timmar kvar innan motorerna gör sitt!!!! Nej, på med kläder, -3,2 grader var på i Årebo!! Brrrrr!!!!




Se hela bilden













Ha det bra och massor av kramar!!!


"GÖR DET DU ÄR RÄDD FÖR, UTMANA DIG SJÄLV, OCH STÄRK SJÄLVFÖRTROENDET"

Liiite piggare : )

Jodå nu är jag på hugget igen! Och vet ni vad?? Kameran har kommit till rätta! Var lite svettig ett tag, med tanke på att det är bara,,,,3 dgr kvar!!! Här kommer lite bilder från gårdagen!! En förglömlig kväll!! Speciellt för,,, herr och fru Hellström!!!

Opps!! Nu kom pizzan!!!

"INGEN TACKER DIG FÖR ATT DU SLITER I ONÖDAN"


Herr och fru Hellström!!

Mycket god mat blev det!!

 
Bröllopstårta är ett måste, och väldigt god!!


Deras dotter Emmie spanar in rosen....


Är det party så är det PARTY!!!!!

Liiite trött :)

Stressigt igår på dagen....Köpte nya kläder....Gjorde iordning släpkärran för brudparet....Vara i kyrkan 16.30... Party....party....party....och PARTY!!! Kamera på vift.... Hoppas den kommer fram.....Slog igen mina gröna trötta ögon kl 04.50....Trött idag?????? JA!!!! Godis idag.....Pizza???? OJA!!!!!! Bilder kommer senare....Nu blir det TV4 GULD och "FAME"...

Myspys kramar på er!!

TÄNK INTE PÅ VAD SOM KAN HÄNDA IMORGON, LEV IDAG"

En härlig morgon!!

Ja, jag har ju börjat att fota lite med en take bakom korten :) Jag har Helen att tacka för det, tack underbara Helen!! Tog ett kort på grabbarna när de stod och väntade på skolbussen igår!!


See you soon!!

"DET DU INTE VET ÄR VAD SOM HÄNDER I MORGON"

Nu ni :)

Ja, idag ska det beställas,,tapeter!! Vi var faktiskt överrens! Inte illa :) Men Helen, det blev inte lönnlöven. Fast jag tror du tycker om de vi valt!! Nu ska vi strax åka till skola och jobb!!


Bara 10 dgr kvar...
Kram kram!!

"TRO PÅ DIG SJÄLV"

Som en fågelholk!!

Ja, det kan man lugnt säga.... Visste att Matte hade köpt parketten till vårt underbara vardagsrum!! Jag tycker verkligen att det är sååå underbart!! Och bättre blir det med tapeter, och vårt omklädda soffgrupp som vi ska hämta,,,,IDAG!!! Tjoho vilken dag!!!

Ja, jag ska återgå till första meningen :) När jag kommer ner till vardagsrummet, så ligger Matte där och LÄGGER IN PARKETTEN!!! Kände mig precis som en, ja fågelholk!!! Nu gott folk är det inte långt kvar!!!!!



Skulle bloggat om gårdagen när en supergo vän, Annika med sina barn Simon och Julia var här och åt mysmat!! Ja tacos!!! Annika har opererat axeln och hennes Fredrik var på mässa i Tyskland. Då ville vi göra en insats! Kan vara skönt att bara få komma bort och äta! Detta inlägg kommer ngn annan dag, så håll ut!!!

Förresten,,,,bara 11 dgr till TURKIET!!!! Fast jobbet hänger med i tankerna, "Måste köpa ngt till eleverna, tur man bara har 7 st" Och mina underbara kollegor Helen och Bettan!!! Ni finns i tankarna självklart!!!

Nu ska jag sätta mig en stund med Mattes papper... Då kanske det har hänt ännu mer med,,, ni vet vad!!!


KRAM MINA UNDERBARA VÄNNER!!


"LIVET BLIR MYCKET LÄTTARE OM MAN HJÄLPS ÅT"


Kul med kamera!!

Nu har jag testat lite saker med min,,,,Sony!! Kul när man får lite tips från min underbara Helen, tack tack!!! En låååång dag idag på jobbet kändes det som, så vi beslutade att gå till skogs jag och grabbarna. Matte jobbade över, staclarn :) Svärmor med voffarna var med oxå!! Här kommer några bilder!!!

See you soon!!!

"VÅGA"




"Man ska ha husvagn"

Japp så är det :) Jag och Matte styrde mot Jönköping och till husvagnsmässan på Elmia. Grabbarna då?? Emil var hos en kompis och Rasse var med mormor och morfar! Konstigt det känns att åka HELT själva, man brukar ha med en, men icke sa nicke!!

Husvagnar ja,,det finns lite att välja på :) Storlek och priser utanför våra gränser hihihi!!

Vi sa det till varandra, visst finns det supersnygga husvagnar, MEN vår "Affe" är våran och inte bankens. Det mina vänner känns väldigt skönt!!


Lättaste husvagnen på mässan! Inte bra för familjen Nyberg haha!!


Liten och cool Tabbert, men, men inte för familjen Nyberg :)


Häftigaste?? Utan tvekan!! Amerikanska "Airstream" Gjord helt i aluminium! Både ut och insida!! Coolast och dyrast??? Ja, priset börjar på 598 000:- då är husvagnen 4,50m!! Fast den är cool!!!




Ja, kaffekokare är ett måste för oss kaffeälskare!! MEN vi tittade bara på den : )


Mumsigt!! Lindermans stod och gav ut smakprover, men vi hoppade det, MEN det är ett väldigt gott vin tycker vi!!


Ja, varför inte en camper!! Jättemysig!!


Detta tältet fastnade vi för! Tänk vår Affe i det!! Han skulle bli sååå fin!! Fast det kostade! Vi får ha kvar vårt tält! Det duger bra det...


Efter en lång dag så var vi väl värda detta!!! Emils kompis Joakim sov över här oxå! Mysigt!!

Nu ska jag titta till grabbarnas vinterkläder!! Kul?? Nja, ett måste hihi!!

Kram på er!!

"LITA ALLTID PÅ DIG SJÄLV"

GUD VAD ROLIGT!!

Äntligen har jag fått ur den där tummen. Ja, den satt länge och hårt :) Idag investerade jag mig en alldeles ny kamera!! Inte en sådan som du Helen, men jag börjar lite lägre hihihi!! Det blev ingen Nikon, utan en Sony Cyber-shot!! Känns bra, känns bra!!!



Ska på husvagnsmässa imorgon i Jönköping. Tror ni att det kommer fotas då??? Nu ska jag haffa lite popcorn innan Matte tar alla :)

Kram på er!!

KÄRLEKEN ÖVERVINNER ALLT"

STÄDNING :)

Japp, här har det varit storstädning,,utanför huset! Grejat och donat med allt från brygghuset till Affisen, ja husvagnen då ni som inte vet att vi har döpt den : ) Har ställt in Affe under tak och fått lite värme i den, röjt lite i brygghuset, eldat upp gammal bröte, klippt gräset och trimmat kanterna! Ibland får man liksom nya friska tag!! 


                                                              
Synd att de tagen inte kommer så ofta hihihi!!!
                                                  

Ja,,i fredags var det första gången för Rasses simskola för terminen, gissa om han njöt!!! Emils började i torsdags, men han får vänta tills såret har läkt ordentligt.. En annan simmade lite och badade bastu en stund, GUD vad livet är härligt!! Efter badet bar det iväg till HEMMAKVÄLL och hyrde film och,,,, 1KG GODIS!!! Mums vad det är gott att frozza!!!



Lördags då? Jag och Rasse var på familjegympa på friskis och svettis! Rasse tycker det är såå kul!! Vem gillar inte hopp och skutt :) Sedan gick vi på teater med mamma Rosa "Pinocchio". Var mysig.. Hade mycket bra budskap också!!


Se hela bilden     









Se hela bilden








Idag då? Jo, Elaine och Mio snart 6 månader kom och hälsade på !!! Åh så roligt!! Ja, man blir allt lite sugen på en minikille, men nej här är det stopp i den fabriken hahaha!! Alltid kul att busa och gosa med andras! Mycket tjejsnack, ja klart det blev det, räkna ni med ngt annat :) Efter det mysiga besöket så var det dags allt ta tag i, ja har ni läst från börja så vet ni hihihi!!!

Nu ska jag gå och duscha med min älskling och så blir det nog sista filmen att titta på!! Mys är mysigt!!

KRAM PÅ ER!!

"VILL MAN VETA VAD SOM HÄNDER I FRAMTIDEN?"


NYKLIPPTA!!

Nu var grabbarna och jag nyklippta!! GUD vad härligt det känns, och ni ska veta att jag klippte av en rejäl bit,opps!! Har man bästa frisören, så vågar man!! Jag har klippt mig hos Sofie,,,,ja hur länge tro? Det är ett tag :) Nu har hon egen salong i sitt, eller deras hus, förlåt Daniel i Limmared. Superfin salong dessutom!! Är det ngn som vill prova en ny frisör så rekommenderar jag Sofie på HÖG nivå!!! Bäst i test kan man säga :)

Vet du vad Sofie? Vi pratad ju lite om vin på fredagar,,,vem fick ett glas vin på en torsdag tror du? Han är för romantisk ibland min Matte. Tack för idag och ta det lugnt i Barcelona nu hihi!!!




Grabbarna gillar Sofie starkt!!!
"DET DU INTE GÖR IDAG, GÖR DET EN ANNAN DAG"


RESPEKT???

Ska man ha respekt?? Ska man ha respekt mot vuxna och mot barn? SJÄLVKLART!! Hur skulle livet se ut annars! Man vet ju hur världen ser ut... INGEN RESPEKT!!!
Hur kommer det sig att Lotta skriver detta?? Jo, det ska jag tala om... Nja, det gör jag nog inte, för man vet aldrig...

Människor som är respektlösa kommer inte särskilt långt i sina liv...

                                                                                                                                               Se hela bilden                                                            

Tur att jag var på friskis och svettis idag!!!! Gissa om det gick undan på cirkelpasset :)

"HEJA HELGEN"

Vårt motto i skolan är: "SÅ SOM DU VILL BLI BEHANDLAD, SKA DU OCKSÅ BEHANDLA ANDRA"


RSS 2.0